top of page
Installera solpaneler
Ett syfte.
Flera lösningar.
OM OSS

Med huvudsäte i Stockholm arbetar vi på Solar Choice med kunder över hela landet. Med våra kostnadseffektiva lösningar vill vi hjälpa Sveriges hushåll att ställa om till förnybar energi och tillsammans med vår mångåriga erfarenhet av solceller är vi övertygande att vi kan hitta en lösning som passar alla. 

Vårt rykte på Solar Choice bygger på att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över att gå utöver och bygga starka, långsiktiga relationer med våra kunder genom att lyssna på deras behov och förse dem med de produkter de behöver efter deras önskemål. 

VÅR VISION

Med en tydlig vision för ett grönare Sverige, startades Solar Choice med övertygelsen om att förnybar energi är lösningen till några av vår tids största utmaningar. För att skapa en hållbar framtid behöver vi tillsammans göra en insats för kommande generationer.

 

Vi på Solar Choice tror på att vi tillsammans kan göra skillnad och för att leva fossilfritt i framtiden behöver vi alla göra vad vi kan för att ta hand om vår planet. Vi hjälper dig med installation av solceller, bli självförsörjande på el, och tillsammans hjälps vi åt att ställa om till en hållbar framtid. 

Vart ska du ha dina paneler installerade?

Vi är experter på olika solcellsinstallationer. Se nedan....

Solar Panels on Rooftop _edited.jpg
Solpaneler
Installera solpaneler
Hållbar energi
FÖLJ MED PÅ RESAN

Vår erfarna personal är ryggraden i företaget med medlemmar som kommer från en mängd olika bakgrunder och expertis. Med en vision som fortsätter att utvecklas arbetar vi tillsammans för att påverka dess riktning och mål. Vill du bidra till ett fossilt fritt samhälle och gynna flera generationer att komma? Vi på Solar Choice växer så att det knakar och söker nya talanger varje dag att följa med på resan mot en grönare planet. 

INNOVATIVT

Vi strävar alltid efter att vara innovativa i alla möjliga aspekter, det vi vill är att erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden men också vara innovativ inom andra områden som kundsupport och hela installationsprocessen.

PREMIUM

Vårt mål är att ses som ett premiumföretag i alla aspekter där vi erbjuder marknadens bästa produkter men också bästa möjliga kundsupport, varje kund ska alltid känna att de blir behandlade i bästa möjliga sätt och hjälpt till med den bästa kunskapen på marknaden.

pålitliGt

Förtroende är något vi förtjänar från våra kunder, vi litar på våra kunder precis som de litar på oss. För att förtjäna förtroendet måste vi vara transparenta och ärliga om hur vi arbetar med våra kunder och ser till att ge dem det bästa möjlig hjälp oavsett vilken typ av hinder vi stöter på.

Resa

Varje kund är på en resa in i en ny okänd djungel av produkter, terminologi för att anamma en ny livsstil. Det är vår plikt att vara en guide oavsett var de är på den här resan för att vägleda dem till bästa möjliga lösning anpassad till våra kunder specifikt.

bottom of page