top of page
solar-farm-4443338.jpg

Skörda solenergi och bli självförsörjande

Svenska lantbrukare använder ofta mycket energi, vilket kan resultera i stora utgifter. Detta är en av de vanligaste motiveringarna till att allt fler lantbrukare vänder sig till solceller. Genom att bli självförsörjande  minskar du dina elkostnader och blir mindre sårbar för prishöjningar och elkriser.

Gör skillnad för din gård

Solceller är en utmärkt investering för lantbrukare, eftersom de erbjuder möjligheten att producera egen ren energi samtidigt som de minskar elkostnaderna avsevärt. Denna hållbara energikälla ger även stabilitet och oberoende från elprissvängningar och kan stödja energikrävande verksamheter som bevattnings- och kylsystem. Dessutom bidrar solceller till att minska det ekologiska fotavtrycket och förbättra hållbarheten för lantbruksverksamheter. Det är en win-win-lösning för både miljön och ekonomin på gården.

Ta steget mot självförsörjning

Dessutom kan överskott av producerad el säljas tillbaka till elnätet och fungera som en extra intäktskälla för lantbrukare. Solcellsanläggningar kräver minimalt underhåll och har en lång livslängd, vilket gör dem till en pålitlig och långsiktig energilösning för lantbruk. Genom att investera i solceller tar lantbrukare ett värdefullt steg mot energieffektivitet, ekonomisk stabilitet och en mer hållbar framtid för sina verksamheter.

Täck dina elutgifter.

system-outline-31-check (3).gif

Varför solceller?

Lantbruksägare har potentialen att göra betydande besparingar genom att dra nytta av solceller. Med stora tak- och markytor till ditt förfogande har du möjligheten att installera omfattande solpanelanläggningar, vilket ger dig möjligheten att generera betydande mängder hållbar elektricitet. Genom att använda den producerade elen kan du effektivt täcka de omfattande elkostnaderna och samtidigt minska din miljöpåverkan

system-outline-31-check (3).gif

Tjäna pengar på oanvända ytor.

system-outline-31-check (3).gif

Långsiktiga investeringar.

Låt solen driva din gård

Med installerade solceller kan du täcka delar, eller till och med hela elkostnaden. Genom att täcka den dagliga driften med solenergi behöver du inte oroa dig för varken höga elpriser eller en möjlig elkris. Skulle du producera mer än vad du använder kan du sälja överskottselen och tjäna en extra slant.

solar-panels-technology-roof-top-farm-alternative-electricity-generating-system.jpg
Soluppgång

Skörda solenergin

Fram tills nu har solenergin vart en outnyttjad resurs för såväl lantbrukare som privatpersoner. Om du tänker efter är det kanske den lättaste grödan att odla. Den behöver inte vattnas, gödslas, pratas med och absolut inte planteras. 

Det ända du behöver göra är att skörda den. Vilket våra solceller kan göra åt dig.

system-outline-58-call-phone.gif

Intresseanmälan

Fyll i ett intresseformulär.

system-outline-8-account.gif

Rådgivare

Få en preliminär offert.

system-outline-117-bolt.gif

Projektering

Vi projekter utifrån era förutsättningar

system-outline-41-home (2).gif

Installation

Ledtid 5- 10 veckor

bottom of page