top of page

Halvera din elkostnad
och gör en insats för planeten!

 Ta testet på 30 sekunder och se hur mycket du kan spara med hjälp av solceller! 

Våra paneler

395W

Solpaneler går att montera på de flesta taktyper, men varje tak kräver en egen lösning. På Solar Choice gör vi fria konstellationer för att skapa en skräddarsydd lösning efter era specifika önskemål. Vi jobbar idag med en ett brett utbud av solcellspaneler i varierande effektivitet, design, kvalitet och kostnad. Alla våra produkter vi använder är producerade av världsledande tillverkare med 12 års produkt garanti.

På Solar Choice jobbar vi med bland annat hel svarta monokristallin solcellspanel från JA-Solar, 54-half cell. Variationer på cellernas färg kan förekomma. 

Våra paneler har ett svart premiumutseende för att ge en minimalistisk estetik. För oss på Solar Choice lägger vi stor vikt på att panelen smälter in bra på taket för en sömmlös design. 395W paneler är ett bra val för alla svenska villaägare då den är utformad och anpassad för nordiskt klimat.

410W

Monokristallin 410W PV-modul med svart design särskilt väl lämpad i våra tuffa svenska väderförhållanden. Panelen är en kvalitetsprodukt och tål därför nordisk miljö för en bekymmersfri elproduktion i decennier.

Spara 20 000kr I Månaden Med En Garanterad Investering!

Genom att investera i solceller kan du inte bara bidra till att rädda klimatet, utan också skydda din familj från att hamna i en ekonomisk kris. Just nu kämpar många familjer med en försämrad ekonomi. De tvingas överleva på ohälsosam mat och flytta till allt mindre bostäder för att klara av månaden. Det är så allvarligt att över 70 000 svenskar har tvingats överge sin religiösa tro för att kunna spara 3 000 kr per år!

 

Den bakomliggande boven är de stigande räntorna och den extremt höga inflationen, som för det mesta har påverkat priser på matvaror, drivmedel och el. Genom att producera din egen, miljövänliga el med hjälp av solen kan du spara upp till 20 000 kr per år och därmed inte bara undvika inflationen utan även öka chansen till en tidigare pension.

Är Solceller Bästa Investeringen 2023?

De flesta hushåll kan spara cirka 20 000 kr per år genom att investera i solceller. Med en installationskostnad på ungefär 200 000 kr innebär det en årlig avkastning på cirka 10%. Jämfört med den svenska aktiemarknaden, ser vi att både solceller och aktier har en liknande årlig avkastning på 10%. Men det finns två viktiga skillnader mellan dem; risknivån och försäljningsbarheten.

 

För det första, så har solceller en lägre risknivå jämfört med aktiemarknaden. Med solceller investerar du i en fysisk produkt som genererar passiv inkomst genom att producera egen el medan du spenderar din tid med familjen. Detta ger en stabil och pålitlig avkastning över tid. Å andra sidan innebär aktiemarknaden en högre risk eftersom värdet på aktier kan fluktuera kraftigt beroende på såväl ekonomiska och politiska faktorer som företags kvartalsrapporter.

 

Samtidigt som aktier kan säljas nästan när som helst, kan solpaneler inte säljas som en direktinvestering efter installationen. Det innebär att en stabil vinst med solpaneler kräver att man behåller dem under en längre tidsperiod. Det är viktigt att vara medveten om att solceller har en långsiktig karaktär och kräver engagemang för att maximera avkastningen.

Pulsar

Wallbox Pulsar

Kombinationsfunktionerna gör Pulsar Plus till det perfekta valet för ditt hem. Pulsar Plus kommer med en integrerad kabel och passar alla elbilar med typ 1 eller typ 2 laddkontakt. Välj mellan 7,4 kW, 11 kW eller 22 kW.

Förbättra din laddares intelligens med vår dynamiska lasthanteringslösning för att undvika strömavbrott och överraskande energiräkningar. Den kommer att mäta ditt hems energianvändning och justerar automatiskt laddningen till din elbil i harmoni med ditt lokala elnäts kapacitet.

Du Kommer Inte Behöva Lyfta Ett Finger

Hela processen, från start till slut, kommer solarchoice ha ansvar för. Vi kommer att planera, montera, och se till att din insats för planeten räknas. 

 Vi Är Med Dig Under Och Efter Hela Processen

Om du som kund stöter på något ett problem med installationen åtgärdar vi det på Solar Choice gratis inom fem år efter montering.

25 Års Effektgaranti!

Vi garanterar 25 år av funktionell el produktion. Detta motsvarar ungefär 2.5 gånger din investering, vilket garanterar att du tjänar på din investering. 

Upp Till 10 000kr Rabatt När Du Köper Med En Vän

Ifall du har en vän, nära dig som också har tänkt på att skaffa solceller, då kan ni köpa tillsammans och få vardera 5 000kr i rabatt. 

bottom of page