top of page
Namnlös design (6).png

Vi har lösningen på dina solcellsbehov. 

Har det uppstått problem eller har du funderingar kring din installation? Vill du upptäcka våra innovativa lagringsalternativ? eller vill du utöka antalet solpaneler? Vad det än är hjälper vi dig - Hör av dig till oss!

Återkoppling inom 24h.

system-outline-31-check (3).gif

Vår support

Har du stött på problem med din installation? eller har du någon fråga?

I vilket fall finns vår support tillgänglig under dygnets alla timmar för att hjälpa dig med allt solcellsrelaterat.

system-outline-31-check (3).gif

Dedikerad kontaktperson. 

system-outline-31-check (3).gif

Experter inom vårt fält.

Felanmälan

Om du har problem med din installation eller om det är något annat du funderar över kan du enkelt göra en felanmälan genom att klicka på knappen nedan. SolarChoice kundtjänst bearbetar din förfrågan så fort som möjligt!

3_edited.jpg
SOLAR CHOICE FEED (2) (1).png

Utöka antal paneler

Vi erbjuder en subvention vid utökning av paneler. Dessutom har du möjlighet att nyttja grönt teknik avdrag igen. Med grönt teknikavdrag ges möjligheten att dra 20% av dina kostnader för solcellsinvesteringen och 50% på batterier och laddbox. Grönt teknikavdrag kan du nyttja en gång per år med en totalsumma på högst

50.000 kr per år.

Komplettera med batteri eller laddbox

Att skaffa ett batteri eller en laddbox för eldrivna fordon erbjuder kostnadsbesparingar genom användning av lagrad energi, minskar miljöpåverkan genom användning av förnybar energi och ökar bekvämligheten genom hemladdning. Dessutom ger det energiunabhängighet  och möjliggör framtidssäkring av fastigheten för eldrivna fordon. Det är en smart investering för både kostnads- och miljömedvetna användare.

Skärmavbild 2023-08-26 kl. 22.19.09.png
Forest Trees_edited.jpg

Make the right
Solar Choice

bottom of page